donderdag 27 augustus 2015

Film

En nu eindelijk een compilatiefilmpje van onze reis. (met dank aan het "i-movie" inzicht van Marjorie). Natuurlijk staat het echte slechte weer er niet op maar je krijgt toch wel een beetje een indruk.

De volgende link is helaas alleen zichtbaar op laptops en pc vanwege de auteursrechten van Bob Marley: https://www.youtube.com/watch?v=1FKjs8D6iyc&feature=youtu.be

Kijk je op je op mobiele telefoon of tablet klik dan hier voor de verkorte versie:
https://www.youtube.com/watch?v=gvNrJEdwrkg&feature=youtu.be

Het plan is nog steeds dat Jos met een opstapper in oktober naar Tenerife gaat en wij dan eind november begin december onze challenge afmaken en de oversteek doen.

Wordt vervolgd :-)

2 opmerkingen:

  1. Beste Jos en Ed., We zijn zelf ook een Blog aan het maken, over de aan komende wereldreis die we willen gaan maken. Ben nog niet zo heel goed in deze internet materie, als jullie tijd en zin hebben kunnen jullie mij een beetje op weg helpen. Onze Blog heet eenwerkelijkheidsdroom.blogspot.com Je hebt Martijn z'n nummer kunnen we misschien email uit wisselen. hoor graag van jullie! Zijn jullie alweer aan het voorbereiden voor de oversteek? groetje Danielle en Martijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee Danielle en Martijn,
    jullie blog ziet er prima uit. Vandaag is Jos vertrokken naar A Coruna om de boot met een opstapper naar Tenerife te brengen. Balen dat ik niet mee kan. Laat maar weten waar ik jullie mee kan helpen.
    grts Ed

    BeantwoordenVerwijderen